Suntem adevărați profesioniști în domeniul nostru și suntem gata să vă împărtășim cunoștințele și experiența noastră.

Despre noi

Disclaimer

Informațiile furnizate pe ("Site") au doar scop informativ general. Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună credință, însă nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet al oricăror informații de pe Site. ÎN NICIUN CAZ NU VOM AVEA NICIO RĂSPUNDERE FAȚĂ DE DVS. PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNĂ DE ORICE FEL SUFERITĂ CA URMARE A UTILIZĂRII SITE-ULUI SAU A ÎNCREDERII ÎN ORICE INFORMAȚII FURNIZATE PE SITE. UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI ÎNCREDEREA DVS. ÎN ORICE INFORMAȚII DE PE SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIUL RISC.

DISCLAIMER LINK-URI EXTERNE

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web sau conținut aparținând sau provenind de la terți sau link-uri către site-uri web și caracteristici în bannere sau alte reclame. Astfel de legături externe nu sunt investigate, monitorizate sau verificate pentru acuratețe, adecvare, valabilitate, fiabilitate, disponibilitate sau exhaustivitate de către noi. NU GARANTĂM, NU APROBĂM, NU GARANTĂM ȘI NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU ACURATEȚEA SAU FIABILITATEA ORICĂROR INFORMAȚII OFERITE DE SITE-URI WEB TERȚE LEGATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU AL ORICĂRUI SITE WEB SAU CARACTERISTICĂ LEGATĂ DE ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE. NU VOM FI PARTE ȘI NU VOM FI ÎN NICIUN FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DVS. ȘI FURNIZORII TERȚI DE PRODUSE SAU SERVICII.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII PROFESIONALE

Site-ul nu poate și nu conține sfaturi medicale/de sănătate. Informațiile medicale / de sănătate sunt furnizate numai în scopuri informaționale și educaționale generale și nu înlocuiesc sfaturile profesionale. În consecință, înainte de a întreprinde orice acțiune bazată pe astfel de informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. Nu oferim niciun fel de sfaturi medicale / de sănătate. UTILIZAREA SAU ÎNCREDEREA ÎN ORICE INFORMAȚIE CONȚINUTĂ PE SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIUL RISC.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII AFILIAȚILOR

Site-ul poate conține link-uri către site-uri afiliate și primim un comision de afiliere pentru orice achiziții efectuate de dvs. pe site-ul afiliat folosind astfel de link-uri.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII PRIVIND MĂRTURIILE

Site-ul poate conține mărturii ale utilizatorilor produselor și / sau serviciilor noastre. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și este posibil să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. REZULTATELE INDIVIDUALE POT VARIA.

Mărturiile de pe Site sunt trimise în diferite forme, cum ar fi text, audio și / sau video și sunt revizuite de noi înainte de a fi postate. Acestea apar pe Site textual așa cum sunt date de utilizatori, cu excepția corectării greșelilor gramaticale sau de tastare. Este posibil ca unele mărturii să fi fost scurtate din motive de concizie, în cazul în care mărturia completă conținea informații străine care nu erau relevante pentru publicul larg.

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă opiniile și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor.

Mărturiile de pe Site nu sunt destinate și nici nu ar trebui interpretate ca afirmații că produsele și / sau serviciile noastre pot fi utilizate pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca, preveni sau utiliza în alt mod pentru orice boală sau afecțiune medicală. Nu au fost dovedite sau evaluate clinic mărturii.

+40 237 232 222
Sos.Bucuresti-Urziceni nr.15, DN 2, KM 11+850, Afumați 077010, România
contact_us_probable@mail.ro